بلال منصور المزين صاحب الموقع
عدد المساهمات : 1634 العمر : 36
| موضوع: سمك بالفرن على الطريقة المغربية السبت سبتمبر 25, 2010 5:15 am | |
| سمك بالفرن على الطريقة المغربية المقادير: * 1 كيلوغرام سمك بوري * ملح * فلفل أسود للصلصة:* 5 ملعقة صغيره كزبرة طازجة مفرومة * 5 ملعقة صغيره بقدونس مفروم * 7 فص ثوم * 1 ملعقة كبيرة شطة * 3/4 كوب خل * 1 ملعقة صغيره كمون * 1 ملعقة صغيره زعتر * 2 كوب زيت زيتون طريقة التحضير:* نتبل السمك بالملح والفلفل وقليل من الزعتر من الداخل والخارج. * نضع السمك في صينية الفرن ونسكب عليه كوب زيت الزيتون. * في الخلاط نضع باقي الزيت والخل والكمون وباقي الزعتر والثوم والشطة والكسبرة والبقدونس وعندما يمتزج الخليط نفرد نصف المقدار علي السمك ثم ندخله الفرن علي نار 180 حتي النضج . * عند انتهاء النضج يخرج السمك من الفرن ويوضع في طبق التقديم ونسكب عليه باقي الصوص المتبقي. | |
|
الإمبراطورة مشرفة
عدد المساهمات : 457
| موضوع: رد: سمك بالفرن على الطريقة المغربية الإثنين سبتمبر 27, 2010 3:56 am | |
| مع انى ما بحب السمك بنوب لكن باين عليه كتير طيب ميرسي
| |
|
ايمى المزين مشرفة
عدد المساهمات : 227
| موضوع: رد: سمك بالفرن على الطريقة المغربية الخميس سبتمبر 30, 2010 5:32 am | |
| الله وربنا جوعت انا بمووووووووووووووووووووووووووووت ف السمك
انا هجرب واكيد هيكون جميل لانة سمك
تسلم ايدك بلال
| |
|